MARDAV Vakfı Yeni Binasında Mardin’li Hemşerileriyle Bayramlaştı

MARDAV VAKFI YENİ BİNASINDA MARDİN’Lİ HEMŞERİLERİYLE BAYRAMLAŞTI
Adana’da yaşayan Mardinlilere yardım etmesi ve Türkiye’nin çeşitli illerinde okuyan ve ihtiyaç sahibi olan Mardinli üniversite öğrencilerine burs vermesiyle adından sıkça söz ettiren Adana’daki Mardinli’ler Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfında (MARDAV) bayramlaşma töreni düzenlendi. Adana’da 1995 yılında kurulan ve kurulduğu günden bu yana Adana’da yaşayan Mardinlilere yardım etmeyi ve Türkiye’nin çeşitli illerinde okuyan ve ihtiyacı olan Mardinli üniversite öğrencilerine burs vermesiyle tanınan Adana’daki Mardinliler Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfında dün 22.0802018 bayramın 2. Günü kurban bayramı nediyle düzenlenen töreninde MARDAV başkanı Osman GÖKTEKİN, vakıfa gelen tüm hemşerileriyle tek tek tokalaşarak bayramlarını kutladı. Mardinliler Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfına Cumhuriyet Halk Partisi Adana Milletvekili Orhan SÜMER MARDAV Vakfı başkanı Osman GÖKTEKİN ve yönetimdeki herkesin tek tek bayramını kutladı. Bayramlaşma esnasında birbirlerini iş yoğunluğu nedeniyle göremeyen hemşeriler sohbet ederek hasret giderdi. Gelen misafirlere şeker,baklava,meyve suyu ve çay ikramında bulunuldu.
Mardinliler Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfının yeni vakıf binasında Kurban bayramı tebrikleşme yapılırken sayın GÖKTEKİN tüm İslam aleminin kurban bayramını kutlar ve hayırlara vesile olmasını temenni etti.

Not: Burs Başvuruları 1 eylül-1 ekim arasında olacaktır.Başvuru tarihlerini kaçırmayınız.