Uçar ve İlgan MARDAV’ı Ziyaret Etti

Adalet ve Kalkınma Partisi İl Yönetim Kurulu üyesi İsmail Uçar ve Adana Otobüsçüler ve İşletmeciler Derneği Başkanı Ramazan İlgan, Adana Mardinliler Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı’nı (MARDAV) ziyaret etti.

Adalet ve Kalkınma Partisi İl Yönetim Kurulu üyesi İsmail Uçar ve Adana Otobüsçüler ve İşletmeciler Derneği Başkanı Ramazan İlgan, Adana Mardinliler Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı’nı (MARDAV) ziyaret etti.

Ziyarette MARDAV Başkanı Osman Göktekin, Başkan Yardımcısı Mehmet Yalçın ve Vakıf Saymanı Metin Kanık hazır bulundu. Hoş sohbetlerin edildiği ziyarette, Göktekin, Uçar ve İlgan’a vakıfları hakkında bilgiler aktardı. Göktekin, vakıflarının üniversitelerde okuyan Mardinli öğrencilere burs verdiğini belirtti. Göktekin, “2015 . 2016 eğitim öğretim yılında 1368 öğrenciye burs verdik. Ramazan ayında 2500 adet yardım paketi dağıttık.“ ifadelerini kullandı.

Ziyaret hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle son buldu.