Adana Ticaret Borsası Yeni Meclis Başkanı Sebahattin Yumuşak’a Ziyaret

Adana’daki Mardinliler Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı (MARDAV) Yönetim Kurulu üyeleri, Adana Ticaret Borsası yeni Meclis Başkanı Sabahattin Yumuşak’ı makamında ziyaret ederek, yeni görevinin hayırlı olmasını temennisinde bulundu.

MARDAV Başkanı Osman Göktekin, Başkan Yardımcı Mehmet Yalçın, Vakıf Saymanı Metin Kanık ve vakıf sorumlusu Hüseyin Talay’ın gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı Yumuşak duyduğu memnuniyeti dile getirdi. MARDAV Başkanı Osman Göktekin, Yumuşak’ın Adana Ticaret Borsası Meclis Başkanlığı görevine seçilmesinin kendilerini mutlu ettiğini belirtti. Yumuşak’ın daha iyi yerlere layık bir kişi olduğunu aktaran Göktekin, “Kendisinin başarısı takdire şayan bir durum. Hemşerimizin bu tür görevlere gelmesi bizler için gurur vericidir. Kendisine başarılarının devamını diliyorum” dedi.
Adana Ticaret Borsası Meclis Başkanı Sabahattin Yumuşak ise, MARDAV yönetimine bu ince hareketlerinden dolayı teşekkürlerini sundu. Geçmişte de olduğu gibi mevki makamın her zaman değişken olduğunu vurgulayan Yumuşak, “Önemli olan bir mevkiye gelindiğinde yerimizi yurdumuzu unutmamamızdır. Ben MARDAV yönetim kurulu üyesiyim. Bundan gurur duyuyorum. Önemli olan hizmetlerin en iyi şekilde yürütülmesidir. Şahin Bey bu güne kadar yaptığı çalışmaları ile çıtayı hep yüksek tutmuştur. Bu çıtayı yüksekte tutup daha iyi işler yapacağımıza inanıyorum. “ diye konuştu.