Tüm Hemşehrilerimize Duyurulur

“Son zamanlarda, bazı yerel haber siteleri ve sosyal medya hesaplarında vakfımızın adı ve üyeleri reklam malzemesi olarak kullanılarak, eski bir vakıf çalışanı tarafından Adana’daki Mardinliler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (MARDAD)adı altında adımızın taklit edildiğini fark ettik. Bu kişiyle vakfımızın tüm ilişkileri, 2019 yılında vakfın ihtiyaç sahiplerine topladığı yardımın bir kısmını zimmetine geçirmesi sonucu kesilmiştir. Hakkında yargılaması yapılmış ve görevi kötüye kullanma suçundan mahkum edilmiş, istinaf aşaması devam etmektedir. Bu durumu yaymak istemesek de, kıymetli hemşehrilerimizin olası olumsuzluklarla karşılaşmaması adına bildirmek istiyoruz. Vakfımız, 1995 yılından bu yana on binlerce genç için eğitim desteği sağlamış, Adana’da Mardin hoşgörüsünü simgelemiştir. Mardinli olmanın gururuyla, Mardinlilere hizmet vermeye devam edeceğiz.”
Adanadaki Mardinliler Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı (MARDAV) Yönetimi