2021 MARDAV AYNİ/NAKDİ YARDIM BAŞVURUSU

VAKFIMIZDAN YARDIM MÜRACAATINDA BULUNACAK İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERDEN İSTENİLEN  BELGELER

1- Başvuru sahibinin nüfus cüzdanı fotokopisi.

2- Başvuru sahibinin vukuatlı nüfus kayıt örneği(aile tablosu şeklinde olacak)e-devletten alınabilir.

3- Başvuru sahibinin sabıka kaydı belgesi(e-devletten alınabilir).

4-Başvuru sahibinin tarihçeli yerleşim yeri belgesi(e-devletten alınabilir).

5- Kendisinin ve eşinin tapu kaydını gösterir belge.

Kendisinin ve eşinin tapu kayıtlarını gösterir belge kendi e-devletleri üzerinden (tapu bilgilerini sorgulama ekranından) alınabilir. Kendisinin ve eşinin üzerinde herhangi bir kaydın çıkmaması durumunda, sorgulama ekranında olmadığına dair çıkan yazının ekran görüntüsünün alınıp yazdırılması gerekmektedir.

6-Kendisinin ve eşinin taşıt(araba) kaydını gösterir belge.

Kendisinin ve eşinin araç kayıtlarını gösterir belge kendi e-devletleri üzerinden (araçlarım gerçek kişi sorgulama ekranından) rapor alınabilir. Kendisinin ve eşinin üzerinde herhangi bir araç kaydın çıkmaması durumunda, sorgulama ekranında olmadığına dair çıkan yazının ekran görüntüsünün alınıp yazdırılması gerekmektedir.

7-Kendisinin ve eşinin sosyal güvencesi olup olmadığını gösterir belge (e devletten alınabilir).

Sosyal güvencesi olan kendisinin ve eşinin son 1 yıllık hizmet dökümü(e devletten alınabilir).

Eğer herhangi bir yerde çalışmıyorsa Genel sağlık sigortası tescil ve prim sorgula çıktısı(e devletten alabilir).

8- 2021 MARDAV NAKDİ/AYNİ BAŞVURU FORMU indirilip doldurulacak(aşağıdaki linkten indirebilirsiniz).

Mardav Ayni/Nakdi Yardım Başvuru Formu indirmek için Tıklayın ==> AYNİ/NAKDİ YARDIM BAŞVURU FORMU

YARDIM VERİLMEYECEK HALLER

1- Adana’da ikamet etmeyenler yardım için başvuru yapamaz.

2- Yardım müracaatı formunda gerçeğe aykırı beyanda bulunanlar, yardımdan faydalanamaz.

3- Vakıf Tüzüğü gereği yardım için başvuracak kişi Mardinli olmalıdır. Mardinli olmayanlar yardım başvurusunda bulunamaz.

4-Belgelerin eksik olması durumunda yardımdan faydalanamaz.

5-Geliri olan  aileler yardımdan faydalanamaz.

NOT:

Yardım için müracaat edenler Referans göstermek zorundadır.

Referans olarak gösterilecek kişiler vakfın rahat tanıyabileceği, ulaşabileceği güvenilir kişiler olmalıdır.

Referans olarak gösterilecek kişinin bilgileri Adı-Soyadı, mesleği, telefonu forma mutlaka yazılmalıdır.

ADRES:KARSLILAR MAHALLESİ YSE CAD. 82018 SOK NO:10(PARK ZİRYE YOLUNDA)

ADANADAKİ MARDİNLİLER DAYANIŞMA VE YARDIMLAŞMA VAKFI

İLETİŞİM:05074380101