MARDAV’da 2015-2016 2. Dönem İlk Bursları Verildi

MARDAV’da burs heyecanı
Adana’daki Mardinliler Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı (MARDAV) tarafından üniversitede okuyan başarılı ve ihtiyaç sahibi Mardinli toplam 1366 öğrenciye 2015 – 2016 Eğitim Öğretim yılının ikinci dönemine ait ilk bursları verildi.

MARDAV binasında düzenlenen törende burs alacak öğrenciler bir araya geldi. Şubat ayı sömestr tatili olması münasebetiyle burs almayan öğrenciler 2. yarının ilk burslarını dün aldı. Mart ve Nisan ayı burslarını almaya gelen öğrenciler vakıf binasında öğrenci arkadaşlarıyla tanışıp sohbet etme imkanı buldu.

MARDAV binasında düzenlenen törende burs alacak öğrenciler bir araya geldi. Şubat ayı sömestr tatili olması münasebetiyle burs almayan öğrenciler 2. Yarının ilk burslarını dün aldı. Mart ve Nisan ayı burslarını almaya gelen öğrenciler vakıf binasında öğrenci arkadaşlarıyla tanışıp sohbet etme imkanı buldu.

Burs dağıtım töreninde Vakıf Saymanı Metin Kanık, Vakıf Sorumlusu Hüseyin Talay ve vakıf üyelerinden Ziver Söğüt hazır bulundu. Vakıf Saymanı Metin Kanık, burada öğrencilerle bir süre sohbet etti. Öğrencilerden derslerinde başarılı olmalarını isteyen Kanık, öğrencilerin derneklerine de zaman zaman gelerek sahip çıkmalarını istedi.  Kanık “Vakfımıza sahip çıkalım ki gelecek nesillere kadar bu vakıflarımız devam etsin, nesilden nesile sürsün.” dedi.

Konuşmanın ardından Çukurova Üniversitesi’nde okuyan 588 öğrenciye bursları verildi. Adana dışında okuyan 778 öğrencinin bursları ise bankadaki hesaplarına yatırıldı.