MARDAV’da 2015-2016 Yılının Son Bursları Verildi

MARDAV’da 1366 öğrenciye bursları verildiAdana’daki Mardinliler Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı (MARDAV) tarafından üniversitede okuyan başarılı ve ihtiyaç sahibi Mardinli toplam 1366 öğrenciye 2015 – 2016 Eğitim Öğretim yılına ait Mayıs ve Haziran ayı bursları verildi.MARDAV binasında düzenlenen törende burs alacak öğrenciler bir araya geldi. Mayıs ve Haziran ayı burslarını almaya gelen öğrenciler vakıf binasında öğrenci arkadaşlarıyla tanışıp sohbet etme imkanı buldu. Burs dağıtım töreninde MARDAV Başkanı Osman Göktekin ve Vakıf Saymanı Metin Kanık hazır bulundu. Başkan Göktekin öğrencilerle bir süre sohbet edip, onlara başarının sırlarını anlattı. En çok öğrenciye burs veren vakfın MARDAV olduğunun altını çizen Göktekin,  öğrencilerin okulu bitirdikten sonra vakıflarını unutmaması gerektiğini belirtti. Vakfa herkesin sahip çıkması gerektiğini anlatan Göktekin, bu vakfın herkesin olduğunu dile getirdi. Mezun olan öğrencilerin kendilerinden sonra gelecek öğrencilere destek olması gerektiğini savunan Göktekin, “Onları unutmamak lazım. Hepinize başarılar diliyorum. Vakfımıza sahip çıkalım ki gelecek nesillere kadar bu vakıflarımız devam etsin, nesilden nesile sürsün.” dedi.Konuşmanın ardından Çukurova Üniversitesi’nde okuyan 586 öğrenciye bursları verildi. Adana dışında okuyan 780 öğrencinin bursları ise bankadaki hesaplarına yatırıldı.