MARDAV’dan, Halil Arslan ve Orhan İlhan’a ziyaret

Adana’da ki Mardinliler Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı (MARDAV)’ın yönetimi ziyaretlerini sürdürüyor.

İlk olarak Adana’da ki Mardinliler Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı Başkanı Osman Göktekin ve yönetimi, Yeni Doğan Mahallesi, Demirciler Sitesi içerisinde kurulu olan Arslan Güney Doğu Gazetecilik, Kağıtçılık, Matbaacılık A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanı ve İlkhaber, Güney Hakimiyet ve İlkses Gazeteleri’nin sahibi ve MARDAV Kurucu üyelerinden Halil Arslan’ı ziyaret etti. Ziyarette Halil Arslan ve Eczacı Adem Arslan hazır bulundu. Ziyarette, Mardin ve Adana hakkında görüş alış verişinde bulunuldu. Bir süre sohbet edilen ziyaret hatıra fotoğraflarının çektirilmesinin ardından son buldu.

ORHAN İLHAN’A ZİYARET

Bir sonraki ziyaret ise, Azim Un Fabrikası sahibi ve Ticaret Borsası Başkan Adayı Orhan İlhan oldu. MARDAV yönetimi tarafından gerçekleştirilen ziyarette hoş sohbetler edildi. MARDAV Başkanı Osman Göktekin, Ticaret Borsası Başkan Adayı Orhan’ın yaptığı ticaret hakkında bilgiler aldı. Orhan İlhan ise, yeni yönetime görevlerinde başarılar diledi.

Ziyarette MARDAV Yönetimi’nden Başkan Osman Göktekin, Metin Kanık, Reşit Kardaş, Ahmet Yarar, Abdulkadir Erdeve, Kurucu üyelerden Mehmet Yalçın hazır bulundu.