MARDAV’dan İl Müftüsü Hasan Çınar’a Ziyaret

Adana’daki Mardinliler Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı (MARDAV) yönetim kurulu Adana İl Müftüsü Hasan Çınara hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

MARDAV Başkanı Osman Göktekin ve beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Erzurum il müftülüğünden kısa bir süre önce Adana’ya atanan müftü Hasan Çınar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İl Müftüsü Hasan Çınar’a MARDAV’ın çalışmaları hakkında bilgi veren Başkanı Osman Göktekin, 1995 yılında kurulan MARDAV’ın 95’i kurucu olmak üzere toplam 2873 üyesi olduğunu söyledi.

MARDAV’ın kurulduğu 1995 yılından bugüne toplam 10 bin 350 öğrenciye burs vermiş olup, çeşitli kurum ve kuruluşlar ile ihtiyaç sahiplerine yardımlar yaptığına değinen Göktekin;‘’ MARDAV ilimizde ikamet edip, üniversitede okuyan ve ihtiyaç sahibi Mardinli öğrencilerimize burs vererek, katkıda bulunmaktadır. Bu yıl 1344 öğrenciye burs veriyoruz. Kurulduğumuz 1995 yılından bugüne de toplam 10 bin 350 öğrencimize burs verdik. Vakıf olarak, eğitime büyük katkılar sağlıyoruz ve sağlamaya da devam edeceğiz. Bunun yanında bazı kurum ve kuruluşlarda,  mahalle muhtarlıklarında, camilerde ihtiyaç duyulan bazı eksiklikler vakfımız tarafından karşılanmaktadır’’ dedi.

MARDAV’ın yaptığı çalışmaların önemli olduğunu belirten Adana İl Müftüsü Hasan Çınar da, ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, MARDAV yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.